Riihikosken Rakennuspalvelu JL Oy - palvelut lattiavalutöistä Mastertop-pinnoitteisiin

Osaava henkilökuntamme on vuosien varrella toteuttanut lukuisia eri rakennusalan töitä. Tarjoamme laajan skaalan rakennustöiden palveluita aina lattiavalutöistä omakotitalon rakennukseen. Erikoisosaamistamme ovat betonilattioiden valutyöt ja laadukkaat Mastertop-pinnoitteet valutyön yhteydessä asennettuna. Palvelemme asiakkaitamme paitsi Riihikoskella, myös Huittisen ja koko Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Betonilattian valutyö ammattitaidolla

Betonilattian korjaaminen on erittäin hidasta ja kallista hommaa, joten panostamme valutyössä aina laatuu ja huolellisuuteen jottei korjaustöitä jouduta jälkeenpäin tekemään. Käytämme lattiabetonia joka on nimenomaan betonilattioiden valamiseen kehitetty betonilaatu. Lattiabetonia käytetään lattioiden lisäksi parvekkeiden sekä terassien laattojen valuissa. Yleisin käytettävä lujuusluokka on K30 ja säänkestävässä lattiabetonissa lujuusluokka on aina vähintään K35.

Olipa kysymyksessä lattiavalutyöt tai timanttiporaus - meillä on vastaus!

Riihikosken Rakennuspalvelu JL Oy on erityisen kyvykäs erilaisten lattiatöiden toteuttamisessa, mutta meidän puoleemme voit kääntyä monissa muissakin rakennusasioissa. Erikoisosaamisemme kattaa:

  • Lattiavalutyöt
  • Betonilattioiden valutyöt
  • Lattiapinnoitteet
  • Mastertop-pinnoitteet
  • Timanttiporaukset

Katso tarkemmat kuvaukset lattiatöistä ja talonrakennuksesta.

Kiinnostuitko? Ota meihin rohkeasti yhteyttä!