Riihikosken Rakennuspalvelu JL Oy –betonilattiat ja muut rakennusratkaisut vuosien kokemuksella Varsinais-Suomessa, Satakunnassa ja Kanta-Hämeessä

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Riihikosken Rakennuspalvelu JL Oy tekee betonilattiat ja muut lattiatyöt sekä monenlaiset rakennusratkaisut tehokkaasti ja ammattitaitoisesti. Erikoisosaamiseemme kuuluvat muun muassa betonivalutyöt, lattiapinnoitteiden asennus sekä timanttiporaukset. Vuosia alalla työskennelleeltä tiimiltämme sujuvat myös monenlaiset muut rakennusalan urakat, kuten perustusrakentaminen. Yrityksemme toimii Riihikosken ja Huittisten sekä muun Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Kanta-Hämeen alueella tai tarvittaessa koko Suomessa. Tinkimättömän ammattitaitoiset työntekijämme ottavat hoitaakseen niin pienet kuin suuretkin urakat. Kaikki suunnitelmat tehdään aina yhdessä asiakkaan kanssa, hänen toiveitaan kuunnellen ja kunnioittaen. Palvelemme sekä yksityisiä että yritysasiakkaita.

Palvelumme ja tuotteemme

  • lattiatyöt

  • valutyöt

  • betonilattioiden valutyöt

  • lattiapinnoitteet

  • Mastertop-pinnoitteet

  • timanttiporaukset

  • piikkaustyö

  • timanttisahaukset

  • Ucrete-lattiapinnoitteet

  • muut rakennusratkaisut

Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää palveluistamme!

Valutyöt ja korjaukset tilaan kuin tilaan

Hoidamme erilaiset lattiatyöt tehokkaasti ja laadukkaasti. Betonilattioiden valutyöt, korjaukset ja puhdistukset sekä kestävät lattiapinnoitteet sujuvat työntekijöiltämme vuosien kokemuksella. Otamme vastaan kaikenkokoisia tiloja koskevat urakat. Palveluihimme kuuluvat myös lattioiden sinkopuhallukset ja puhdistukset.

Laatulattiat pohjasta pintaan

Palvelumme toteutetaan aina korkealaatuisia materiaaleja ja välineitä käyttäen. Käytämme betoniurakoissamme erityisesti lattioiden valamiseen tarkoitettua betonilaatua, joka soveltuu myös parvekkeiden ja terassien laattojen valamiseen. Yleisin käytettävä lujuusluokka on K30 ja säänkestävässä lattiabetonissa aina vähintään K35. Toteutamme kestävät ja laadukkaat pinnoiteasennukset: kestävä Ucrete-teollisuuslattiapinnoite kuivuu jopa 24 tunnissa, ja suosittu Mastertop-kuivasirotepinnoite sietää kovaakin kulutusta. Pumpattavat pinnoitteet ja juotosvalut työstetään omalla pumpulla. Käytämme ja myymme aitoa ja alkuperäisiä BASF:n pinnotteita. Ota yhteyttä, ja kerromme mielellämme lisää tarjoamistamme tuotteista!

Otamme vastaan haastavammatkin kohteet

Ammattitaitomme ulottuu pintaa syvemmälle: osaava tiimimme hoitaa tehokkaasti ja luotettavasti perustus- sekä maanrakennustyöt. Otamme vastaan myös vaikeammat kohteet, kuten saaristorakennushakkeet ja saaristovalutyöt. Kaikki urakkamme toteutetaan sovitun aikataulun ja kustannusarvion mukaisesti.

Toteutamme tilauksen kuin tilauksen luotettavasti ja tinkimättömällä ammattitaidolla. 


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Riihikosken Rakennuspalvelu JL Oy:hyn, ja kerro meille projektistasi!