Vakaat perustukset Varsinais-Suomessa, Satakunnassa ja Kanta-Hämeessä

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Oletko rakentamassa kokonaan uutta tai kenties laajentamassa? Riihikosken Rakennuspalvelu JL Oy toteuttaa tarvitsemasi perustukset, oletpa sitten yksityinen kodin rakentaja, toimitilaa kaipaava yrittäjä tai yhteistyökumppania etsivä rakentaja. Laaja-alainen kokemuksemme perustustöistä varmistaa korkeatasoisen toteutuksemme niin pieniin projekteihin kuin vaativampaankin kohteeseen. Kattavan kaluston ansioista etenemme kohteessa aikataulujen mukaan. Toteutamme perustukset laajalti Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Kanta-Hämeen alueella, kuten Huittisissa, Porissa, Raumalla, Turussa ja Salossa. Tarvittaessa palvelemme joustavasti myös saaristokohteissa sekä muualla Suomessa, joten pyydäthän tarjouksen, kun tarvitset luotettavaa tekijää kohteellesi.

Miksi valita meidät perustuksien tekoon?

  • Kokeneet tekijät

  • Kalustoa vaativaankin kohteeseen

  • Meiltä käy myös saaristorakentaminen

  • Takana lukuisia onnistuneita kohteita

  • Toteutukset kilpailukykyiseen hintaan

Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää palveluistamme!

Anturavalut ja sokkelit

Toteutamme perustukset kestävän rakennustavan mukaan kohteessa kuin kohteessa. Varmistamme, että perustus tehdään laadukkaista materiaaleista ja alla on tarvittava kerros kantavaa maaperää. Valamme anturat, perustuksen alimmat osat sekä toteutamme anturan päälle tulevan sokkelin. Meiltä saat valmiin perustuksen, joka kestää ajan painoa ja jonka päälle on turvallista rakentaa. Huolellisesti tehdyt perustukset ovat parasta mitä kiinteistöllesi voi tapahtua, jälkeenpäin korjailtuna se onkin melko kallista paikkailua.

Kiinnostuitko? Tarvitsetko lisätietoa? Ota yhteyttä ja kysy ihmeessä lisää!

Annamme mielellämme lisätietoa siitä, miten toteuttaisimme kohteesi perustukset mallilleen. Meiltä pyydät myös tarjouspyynnöt kohteellesi sekä saat tarvittaessa tekijät paikalle nopeallakin aikataululla. Katso tarkemmat yhteystietomme täältä.