Korkeatasoiset lattiapinnoitukset Varsinais-Suomessa, Satakunnassa ja Kanta-Hämeessä

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Riihikosken Rakennuspalvelu JL Oy toteuttaa lattiapinnoitukset niin uusiin kuin saneerauskohteisiin. Toteutamme pinnoitukset Riihikosken, Huittisen, Porin, Rauman, Turun ja Salon seuduilla sekä koko muun Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Kanta-Hämeen alueella. Palvelemme joustavasti myös muualla Suomessa. Annamme mielellämme lisätietoa lattiapinnoituksista ja toimintatavoistamme, joten olethan yhteydessä!

Miksi valita kovabetonipinnoitus?

  • Kestää kovaakin kulutusta

  • Lopputuloksena huippuluokan suoruus/tasaisuus

  • Hyvä iskunkestävyys

  • Suojaa nesteiltä

  • Voidaan käyttää myös hyvää hygieniaa vaativissa kohteissa

Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää palveluistamme!

Kovabetonipinnoitus kestää aikaa ja kovaakin kulutusta

Kovabetonipinnoitus on sementtipohjainen tasoite, joka parantaa huomattavasti lattian kestävyyttä kovaa kulutusta vastaan. Se onkin oiva valinta sellaiseen kohteiseen, jossa kulutus on kovaa ja jossa pinnan tulisi kestää reilusti aikaa ilman sen enempää ihmettelyjä.

 

Kovabetonipinnoituksen yleisimpiä käyttökohteita ovat mm. parkkihallit, jossa sen arvoitu kesto on jopa noin 20–40 vuotta. Vastaavasti päällystämättömän betonin käyttöikä on noin 5–14 vuotta. Kovabetonipinta sopii niin isompiin, kuin pienempiinkin kohteisiin.

Kovabetonipinnoituksella on erinomainen iskunkestävyys, jolloin se sopii erilaisiin teollisuusympäristöihin erinomaisesti. Lisäksi sillä saadaan aikaan hyvä suoja nesteitä vastaan.

Lisätiedot, tarjouspyynnöt ja toimeksiannot – ota yhteyttä!

Annamme mielellämme lisätietoa siitä, miten toteuttaisimme kohteesi lattiapinnoitukset mallilleen. Pyydä meiltä tarjous kohteellesi – saat kustannustehokkaan ratkaisun kokeneilta tekijöiltä. Palvelemme mm. alueella Huittinen–Pori–Turku–Salo ja joustavasti muualla Suomessa. Täältä näet tarkemmat yhteystietomme »